pil pil
Jørgen Sehested
(1885-1977)
Ingrid Frisk
(1901-1971)
John Grice
Birgitte Jørgensdatter Sehested
(1922-)
Anna Elisabeth Johnsdatter Grice
(1949-)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Peter Mogens Hjerl-Hansen

2. Frederik Lütken

Anna Elisabeth Johnsdatter Grice

  • Født: 28 Maj 1949, England
  • Ægteskab (1): Peter Mogens Hjerl-Hansen
  • Ægteskab (2): Frederik Lütken
Billede

punkttegn  Notater:

Anne Lütken har siden 1979 boet på Broholm Gods, som dengang var ejet af hendes mor, Birgitte Sehested Grice. Hun er den 12. ejer i Sehested-slægten og har gennem sine mange år på godset sammen med sin mand, Frederik, gjort et imponerende stykke arbejde for godset.

Anne Lütkens far var englænder og til Danmark kom som britisk soldat. Her giftede han sig med datteren fra Broholm, hvorefter parret flyttede til England. Anne Lütken blev født og voksede op i England, og da hun var 11 år gammel flyttede familien hjem til Danmark, på Bjergeskovgård ved Lundeborg. Anne Lütken blev student fra Nyborg Gymnasium i 1969, og herefter tog hun højere handelseksamen på Niels Brock.

Anne Lütken er selv aktiv dressurrytter, og på Broholm har hun taget initiativet til Broholm Ridecenter og Broholm Rideklub, begge dele et stort aktiv for egnen.








GUDME: Glæden var ikke til at tage fejl af, da ejerne af Broholm Ridecenter i går fik nyheden om, at der er 821.761 kroner på vej fra EU's Mål 2-fond.

- Det er jo det samme som at vinde i lotto. Helt fantastisk, siger godsejer Anne Lütken, der sammen med sin mand Frederik Lütken står bag det nye ridecenter.

Byggeriet er allerede i fuld gang. Moderne ridehal, udendørs ridebane og 46 staldpladser. Det skal udgøre ridecentret, der bliver en del af den omfattende fornyelse af Broholm Gods, som har været i gang siden Anne Lütken overtog godset for to år siden.


Billede

Anna blev gift med Peter Mogens Hjerl-Hansen.


Billede

Anna blev derefter gift med Frederik Lütken.




Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 14 Dec. 2023 med Legacy 9.0 fra MyHeritage; indholdsophavsret og vedligeholdelse af emabrink@gmail.com